Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zomeractie: 2 Nederland Zingt cd's voor €11,99

14 juli 2020 · Leestijd 2 min

Ga jij deze zomer op vakantie en zit je daarvoor urenlang in de auto en wil je onderweg meezingen met prachtige christelijke liederen? Of blijf je deze zomer juist thuis en wil je het thuis sfeervol maken met de heerlijke muziek van Nederland Zingt?

Hoe je je zomer ook invult, geniet in elk geval van de prachtige muziek van Nederland Zingt met de cd's 'Hij laat ons nooit alleen' en 'Mannenkoren bij Nederland Zingt'. En deze zomer betaal je niet €21,98 voor deze twee cd's, maar slechts €11,99, 

Bestel hier de cd's

Hij laat ons nooit alleen

We leven in een tijd waarin eenzaamheid een veelbesproken thema is. Veel mensen hebben zich in de afgelopen tijd alleen gevoeld door de beperkende maatregelen die golden rondom de coronacrisis. Juist in onze diepste eenzaamheid, wil God er voor ons zijn. Muziek kan ons daar op een schitterende manier op wijzen. Deze cd bevat troostvolle liederen en liederen van hoop.

Mannenkoren bij Nederland Zingt

In de loop der jaren hebben we bij Nederland Zingt veel mannenkoren langs zien komen. Onder andere het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo, Soli Deo Gloria en CWM de Gouwestem zingen op deze cd de mooiste liederen zoals Gaan met God, Stil (Verberg mij nu) en U bent alles Heer.
 

--:--