Doorzingen met Nederland Zingt

Fijn dat je er bent! In de uitzending komt het kwetsbare van het offer van Jezus naar voren. We kijken met elkaar naar Hem: wat een immense liefde heeft Hij voor ons dat Hij voor ons stierf! We voelen een stukje van de zwaarte van wat Hij heeft doorstaan, terwijl andere liederen een stukje van de hemel laten zien. Samen reflecteren we, en leven we toe naar Pasen terwijl we de Stille Week in gaan.

Bekijk de uitzending hier terug. 

Afspeellijst 'Johannes de Heer'

Ben je nog (lang) niet uitgezongen? Zing dan nog verder met onze afspeellijst met prachtige liederen die we kennen vanuit de bundel van Johannes de Heer. Klik op onderstaande afbeelding om de afspeellijst te starten.

Online koor zingt paasmedley

Heb jij de paasmedley van ons eigen online koor al gezien? Ruim 120 zangers van allerlei leeftijden zingen samen de liederen 'Glorie aan God', 'Weet je dat de lente komt?' en 'Omdat Hij leeft'. Geniet hier van de prachtige video!

Nog meer zingen?

In de liederendatabase kan je veel liederen vinden uit Nederland Zingt. Hieronder geven we je drie suggesties om te bekijken. Wil je zelf zoeken? Type dan de titel van een lied in de zoekbalk bovenaan deze pagina, of bekijk hier een uitleg.

Lied

Amazing Grace

Eén van de meest geliefde liederen sinds tijden: Amazing Grace.

Lied

Een toekomst vol van hoop

Bekijk hier het prachtige lied 'Een toekomst vol van hoop'.

Lied

Fundament

Zing hier het lied 'Fundament' mee met Pearl

Nieuwsbrief banner

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws rond onze tv- en radio-uitzendingen, activiteiten en acties.

Facebook banner

Like ons op Facebook

Elke dag mooie liedjes in je tijdlijn? Like de Facebookpagina van Nederland Zingt.