Doorzingen met Nederland Zingt

Fijn dat je er bent! Nederland Zingt is afgelopen op tv, maar hier zingen we nog meer mooie liederen.

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Het eerste gedeelte is dus hetzelfde. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je live tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier. Veel zangplezier!

Als de video niet automatisch start, klik dan op play. Het gedeelte dat speciaal voor online werd opgenomen, begint op 25:08.

Afspeellijst 'Taize'

Ben je nog (lang) niet uitgezongen? Zing dan nog verder met onze afspeellijst met prachtige liederen die we kennen vanuit Taizé. Klik op onderstaande afbeelding om de afspeellijst te starten.

Online koor zingt paasmedley

Heb jij de paasmedley van ons eigen online koor al gezien? Ruim 120 zangers van allerlei leeftijden zingen samen de liederen 'Glorie aan God', 'Weet je dat de lente komt?' en 'Omdat Hij leeft'. Geniet hier van de prachtige video!

Nog meer zingen?

In de liederendatabase kan je veel liederen vinden uit Nederland Zingt. Hieronder geven we je drie suggesties om te bekijken. Wil je zelf zoeken? Type dan de titel van een lied in de zoekbalk bovenaan deze pagina, of bekijk hier een uitleg.

Lied

Amazing Grace

Eén van de meest geliefde liederen sinds tijden: Amazing Grace.

Lied

Een toekomst vol van hoop

Bekijk hier het prachtige lied 'Een toekomst vol van hoop'.

Lied

Fundament

Zing hier het lied 'Fundament' mee met Pearl

Nieuwsbrief banner

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws rond onze tv- en radio-uitzendingen, activiteiten en acties.

Facebook banner

Like ons op Facebook

Elke dag mooie liedjes in je tijdlijn? Like de Facebookpagina van Nederland Zingt.