NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search

Nederland Zingt Dag 2018

Wat heerlijk! Op zaterdag 21 april komen we weer samen in de Jaarbeurs in Utrecht om met duizenden mensen samen te zingen voor God.

De Nederland Zingt Dag is helemaal uitverkocht. Dus het kopen van een kaart is niet meer mogelijk.

Het thema van deze muzikale dag is 'Open armen'.  De sprekers zijn dit jaar ds. Arie van der Veer en ds. Mirjam Kollenstaart. De presentatie ligt in de handen van de enthousiaste Henk van Steeg en Mirjam Bouwman.

Houd deze pagina in de gaten voor leuke interviews, backstagefilmpje en mooie achtergrondverhalen rondom de Nederland Zingt Dag.

Heb je een praktische vraag over deze feestelijke dag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen!

Hopelijk tot de 21e!

Elise Mannah naar de Nederland Zingt Dag

Elise Mannah hoor je zaterdag 21 april op de Nederland Zingt Dag. De zangeres, liedjesschrijver en verhalenverteller zingt over liefde, hoop, geloof en het leven van alledag. Tijdens de Nederland Zingt Dag komen tienduizend mensen naar de Utrechtse Jaarbeurs om samen te zingen, het geloof te delen en God en elkaar te ontmoeten. Zelf heeft ze er al enorm veel zin in en dat is terug te zien in haar persoonlijke videoboodschap hierboven.

Martin Brand naar de Nederland Zingt Dag

Martin Brand: “Jezus zei ooit: ‘waar twee of meer in Mijn Naam bij elkaar zijn, ben ik in hun midden’. Ik zie er enorm naar uit om dát te beleven op de Nederland Zingt Dag. Dat het indrukwekkend zal klinken als we met duizenden mensen zingen staat al vast. Dat we zullen lachen, genieten van mooie muziek en oprechte toespraken ook. En dat we hierdoorheen samen iets mogen proeven én laten zien van Zijn realiteit vind ik het allermooist.”
Bekijk zijn persoonlijke videoboodschap hierboven.

Marjo van Someren naar de Nederland Zingt Dag

Sopraan Marjo van Someren maakt haar debuut op de Nederland Zingt Dag, waar op 21 april ruim tienduizend mensen samenkomen rond het thema ‘Open armen’. Van Someren deelt het podium op 21 april met zanger Martin Brand en zangeres Elise Mannah. “Met Nederland Zingt willen we muzikale tradities verbinden”, legt eindredacteur Albert-Jan Schol uit. “Ook in de line-up van de Nederland Zingt Dag willen we de breedte laten klinken door een combinatie van klassiek en modern.”

Feest der herkenning

Nog even nagenieten van de afgelopen Nederland Zingt Dag? Bekijk en zing mee met het Feest der herkenning.

Extra info

Voor standhouders en adverteerders, klik hier voor meer informatie.