NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next
Nederland Zingt Dag 6 april 2019

De Nederland Zingt Dag 2019!

Op zaterdag 6 april 2019 in Jaarbeurs Utrecht

Nederland Zingt Dag 2019 - 6 april

Kan je ook niet wachten tot de Nederland Zingt Dag van 2019? Op zaterdag 6 april hopen we samen met jou te zingen en te bidden, willen we je bemoedigen met hoopvolle verhalen uit de Bijbel en door getuigenissen, is er ruimte voor ontmoeting met medechristenen en kan je tijdens de pauze naar hartenlust struinen langs alle marktkraampjes. Bestel nu hier jouw ticket!

Locatie

De Nederland Zingt Dag vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht (Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht). Meereizen met de bus? Kijk hier!

Programma en thema

Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Het thema van de Nederland Zingt Dag 2019 is 'Hij laat niet los'. Klik hier voor meer informatie.

Artiesten en sprekers

Elk jaar kan je tijdens de Nederland Zingt Dag genieten van de beste christelijke artiesten en koren. Dit jaar kun je genieten van de band Sela en Kees Kraayenoord. De sprekers zijn ds Arie van der Veer en Jurjen ten Brinke. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom de Nederland Zingt Dag? Download dan onze app (klik hier) of abonneer je op onze nieuwsbrief. (Abonneer hier)

 

Uitverkocht

De Nederland Zingt Dag 2019 is uitverkocht. Nog nooit was de dag zo snel uitverkocht. Grijp je naast het net of kan je er helaas niet bij zijn? Niet getreurd, de hele dag is 6 april ook online te volgen. Op onze site en op social media delen we de hele dag liederen en de hoogtepunten van de dag. Daarnaast zenden we 's avonds live in onze Nederland Zingt App de compilatie met de hoogtepunten van de dag uit.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over bijvoorbeeld het reserveringsproces, Vrienden van-tickets of de Nederland Zingt Dag zelf? Bekijk hier onze pagina met veelgestelde vragen.