Nederland Zingt Dag 2020

Op 7 november 2020 (nieuwe datum: in verband met de coronapandemie kan de Nederland Zingt Dag niet langer doorgaan op 25 april) is het zover: dan barst het muzikale feest weer los in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met 11.000 anderen gaan we samen zingen, samen geloven. Een prachtige dag vol muziek, samenzang, verhalen en geloof. Kom jij ook? Bestel hieronder je kaarten! 

Bestel hier je kaarten voor de Nederland Zingt Dag 2020

Let op: lees vóór het bestellen van je toegangskaarten onderstaande informatie goed door!

Kaarten voor Vrienden van Nederland Zingt
Als Vriend van Nederland Zingt heb je recht op één gratis toegangskaart zolang de voorraad strekt. Naast jouw gratis toegangskaart kun je één reguliere kaart bestellen voor €28,50. Bestel als Vriend hier jouw kaarten. 

Kaarten voor EO-leden
De Nederland Zingt Dag 2020 is exclusief voor Vrienden van Nederland Zingt en voor leden van de Evangelische Omroep. EO-leden kunnen maximaal twee kaarten bestellen voor €28,50 per kaart. Bestel hier je kaarten als EO-lid. Wil je gratis naar de Nederland Zingt Dag? Word dan Vriend van Nederland Zingt via deze pagina!

Gratis kaart voor nieuwe Vrienden
Ben je nog geen lid van de EO of Vriend van Nederland Zingt? Meld je dan hier óf via de bestemde knop hieronder aan als Vriend en krijg gratis toegang tot de Nederland Zingt Dag! Vanaf €5,00 per maand ben je al Vriend en krijg je naast de gratis kaart veel extra Vriendvoordelen.

Meer weten? Kijk in de Veelgestelde Vragen

Terugblik Nederland Zingt Dag 2019

Wil je alvast in de sfeer komen of genieten van vorig jaar? Bekijk dan hier de hoogtepunten van vorig jaar! 'Hij laat niet los' was het thema van de Nederland Zingt Dag 2019. Meer terugkijken? Klik hier...