Op 22 oktober is het na twee lange jaren eindelijk zover: we gaan weer samen zingen op een gloednieuwe editie van de Nederland Zingt Dag! Na twee jaar is het verlangen om samen te zingen groter dan ooit. Met ruim tienduizend mensen kunnen bezoekers toeleven naar het muzikale hoogtepunt van het jaar in de Jaarbeurs.

Benieuwd naar het laatste nieuws?

Lukas Kramer is de eerste artiest die wij bekend mochten maken. Heb jij het interview met hem al gelezen? Klik hier voor zijn persoonlijke uitnodiging aan jou!

We posten regelmatig nieuwe artikelen. Klik op de button hieronder voor de laatste updates:

 

 

Hoe kan ik een ticket kopen?

Om een ticket te bemachtigen voor de Nederland Zingt Dag, vragen we je om vriend te worden van Nederland Zingt. Hier zijn kosten aan verbonden en we leggen je graag uit waarom. Als EO hebben we te maken met hoge ambities en stijgende kosten. Vandaar dat we de steun van onze vrienden en trouwe fans vragen om de Nederland Zingt Dag mogelijk te maken dit jaar. 

Je steunt Nederland Zingt als vriend al vanaf 5 euro per maand. Als je vriend bent heb je toegang tot de Nederland Zingt Dag en krijg je andere voordelen. 

Wil je hier meer over weten? Lees dan hier wat onze directeur Arjan Lock erover vertelt.

Wil je vriend worden? Klik dan voor meer info op onderstaande knop.

Heb je meer vragen?

Heb je meer vragen over de Nederland Zingt Dag? Klik op onderstaande butten voor de meest gestelde vragen.

Terugblik

Wil je alvast in de stemming komen en genieten van de vorige Nederland Zingt Dagen? Klik hieronder dan verder naar de samenvattingen van de vorige edities.