Nederland Zingt Dag 2022 22 oktober samen zingen in de Jaarbeurs

Op 22 oktober is het zover: we gaan weer samen zingen op een gloednieuwe editie van de Nederland Zingt Dag! Een dag vol met muziek, sprekers en indrukwekkende momenten. Er gaat niets boven samen zingen met ruim tienduizend mensen. Dit jaar is het thema 'U geeft rust'. Achter de schermen zijn we druk bezig om een dagvullend programma neer te zetten. Onder andere zal Jurjen ten Brinke spreken en zullen Lucas Kramer en Marcel en Lydia Zimmer met kinderkoor de Jonge Luitjes optreden. Binnenkort maken we meer artiesten en sprekers bekend. Boek nu je tickets voor deze onvergetelijke dag!

Hoe kan ik een ticket kopen?

Om een ticket te bemachtigen voor de Nederland Zingt Dag, vragen we je om vriend te worden van Nederland Zingt. Hier zijn kosten aan verbonden en we leggen je graag uit waarom. Als EO hebben we te maken met hoge ambities en stijgende kosten. Vandaar dat we de steun van onze vrienden en trouwe fans vragen om de Nederland Zingt Dag mogelijk te maken dit jaar. 

Je steunt Nederland Zingt als vriend al vanaf 5 euro per maand. Als je vriend bent heb je toegang tot de Nederland Zingt Dag en krijg je andere voordelen. 

Wil je hier meer over weten? Lees dan hier wat onze directeur Arjan Lock erover vertelt.

Wil je vriend worden? Klik dan voor meer info op onderstaande knop.

Heb je meer vragen?

Heb je meer vragen over de Nederland Zingt Dag? Klik op onderstaande butten voor de meest gestelde vragen.

Terugblik

Wil je alvast in de stemming komen en genieten van de vorige Nederland Zingt Dagen? Klik hieronder dan verder naar de samenvattingen van de vorige edities.