NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu
Dordrecht De Hoop

Dordrecht De Hoop

9 augustus 2008, 18:30

Massale openlucht samenzang vanuit Dorp De Hoop, Evangelisch Centrum Drugsverslaving en Hulpverlening te Dordrecht.

Massale openlucht samenzang vanuit Dorp De Hoop, Evangelisch Centrum Drugsverslaving en Hulpverlening te Dordrecht.

Medewerkenden: Choir of Hope - Dordrecht o.l.v. Maarten Wassink (samengesteld koor van medewerkers en gasten De Hoop). Jacqueline Wilschut, koorsoliste. Marcel Zimmer, akoestisch gitaar en zang. Lydia Zimmer, zang. Peter Ketting, zang. Christan Grotenbreg, keyboards, sax, accordeon. Arend Jansen, elektrisch gitaar. Robin Buenk, basgitaar. Job Noordmans, drums. Denise Timman, piano. Jan Quintus Zwart, leiding samenzang.