NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu
De Ontwerper

De Ontwerper

7 juni 2009, 09:25

Gastpresentator ds. Ron van der Spoel is benieuwd hoe een architect tot een ontwerp van een gebouw komt. Hij gaat in deze eerste zomerse aflevering dan ook op bezoek bij architect Maarten Min in het Noordhollandse Bergen.

Gastpresentator ds. Ron van der Spoel is benieuwd hoe een architect tot een ontwerp van een gebouw komt. Hij gaat in deze eerste zomerse aflevering dan ook op bezoek bij architect Maarten Min in het Noordhollandse Bergen.

 

In zijn werkkamer laat architect Maarten Min zien hoe hij met zijn tekenstift tot hele bijzondere ontwerpen komt. Na vele duizenden tekeningen tijdens een lange carrière is hij op dit moment bezig met het ontwerpen van zijn ultieme droomhuis...

Bijbeltekst: Genesis 1: 26 en 27