NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

31 maart 2012, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Jaarbeurs Utrecht. Met o.a. de solisten Judith Sportel en Elise Mannah.

Het thema van de 10e Nederland Zingt-dag was 'Dat ruwhouten kruis'. Een thema dat alles te maken heeft met de paastijd. De periode dat Jezus zijn liefde bewees door aan het kruis te sterven voor onze zonden en drie dagen later weer opstond uit de dood.

 

De solisten Judith Sportel en Elise Mannah zongen samen met de bezoekers oude en nieuwe liederen, zoals 'Uw genade is mij genoeg' en 'O kostbaar kruis'. De solo- en samenzang werd afgewisseld met koorzang van het Christelijk Regiokoor Adonai onder leiding van Peter Burger.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: