Nederland Zingt op Zondag

8 september 2013, 08:55

Arjan Lock gaat op bezoek bij schrijfster Marianne Grandia.

Schrijfster Marianne Grandia heeft met haar boeken al twee jaar op rij de publieksprijs voor het christelijke boek gewonnen. Naast het schrijven heeft Marianne vaak gesprekken met vrouwen die problemen hebben, iets wat Marianne vroeger nooit voor mogelijk zou hebben gehouden.

Vanaf haar twaalfde lijdt ze aan het chronische hormoonprobleem PCO, waardoor er in haar lichaam teveel mannelijke hormonen worden ontwikkeld. Het beïnvloedde haar hele vrouw-zijn en haar zelfbeeld. Ze hield niet van zichzelf en kon zich niet voorstellen dat God wel om haar gaf. Tot het moment dat Hij tot Marianne sprak en liet zien dat juist dát genade is. Het veranderde haar leven en ze kreeg het verlangen om die boodschap aan andere vrouwen te vertellen. Via het schrijven van boeken, maar ook door met haar stichting Selah speciale avonden te organiseren voor vrouwen die steun en bemoediging zoeken.

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld door koor- en samenzang uit onder andere de Grote Kerk in Gorinchem.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: