NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu
Nederland Zingt op Zondag

Nederland Zingt op Zondag

4 oktober 2015, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema Schepping met onder meer het lied 'Heel de schepping prijst U'.

Vandaag is het dierendag. Een dag om stil te staan bij al het moois dat God geschapen heeft. De hele schepping laat zo ook de grootsheid van God zien. Des te meer reden om er zuinig mee om te gaan en dankbaar voor te zijn!

In het verzoeklied laat Amy Markus haar dankbaarheid zien richting haar ouders Jan en Corrie. Ze zijn altijd al een goed voorbeeld voor haar geweest en hebben haar omringd met liefde en goede zorgen. Daarom speciaal voor hen het lied 'Ik zal er zijn'.

Beluister alvast het eerste lied in deze uitzending: Feed my sheep (Weid mijn schapen).