Nederland Zingt: Liederen met een verhaal

8 september 2018, 19:15

Net als je dat nodig hebt, hoor je dat ene lied dat precies over jou lijkt te gaan of een muziekstuk dat op het juiste moment in je leven komt. Herkenbaar? Liederen kunnen kracht, hoop en blijdschap bieden wanneer jij daar zo naar hunkert. In deze uitzending hoor je liederen met een verhaal. Liederen waar mensen troost en blijdschap uithaalden.

Deze liederen gaan we zingen

  • Amazing Grace
  • Welk een vriend is onze Jezus
  • Herstel mijn eerste liefde
  • Psalm 139
  • Lopen op het water
  • Ik zal er zijn
  • Tienduizend redenen
  • O Happy Day
  • Lichtstad met uw paarlen poorten

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

Voorproefje: het verhaal van Ds. Arie van der Veer

Onder andere is in deze bijzondere uitzending het lied te horen wat in zijn periode van herstel belangrijk voor hem was. 'Lopen op het water'. Na zijn herseninfarct moest Ds. Arie van der Veer letterlijk opnieuw leren lopen. Bekijk hier alvast de video!

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: