Nederland Zingt - Bergen op Zoom

2 maart 2019, 18:45

"Wanneer ik moe, verwond, verward, vol vragen, al tastend ronddool door een bange nacht. Dan weet ik: eens, eens zal de morgen dagen! U tilt me op en U vernieuwt mijn kracht." Choir4Hope zingt deze prachtige woorden. Iedereen kent momenten waarop het leven niet makkelijk is. Wat is het dan mooi om deze woorden van hoop te zingen. Samen met Jong Dameskoor Shira en een enthousiast publiek is deze uitzending gevuld met liederen van hoop en troost.

Deze liederen gaan we zingen

  • Daar ruist langs de wolken
  • Psalm 119: Met al mijn kracht
  • Ik wandel in het licht
  • Hoog boven alle vragen
  • Wat de toekomst brengen moge
  • Psalm 8
  • Where no one stands alone
  • Ik geloof dat God mijn Vader

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Terugblik zangavond Bergen op Zoom

Wil je meer zien of nagenieten van de Nederland Zingt avond in Bergen op Zoom? Dat kan! Bekijk een kleine terugblik op de prachtige avond die we met elkaar beleefden.

 

 

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: