Nederland Zingt - Apeldoorn - thema: Koninklijk

16 maart 2019, 18:45

De prachtige Grote Kerk in Apeldoorn is het decor van een bijzondere Nederland Zingt-avond. Het thema van vanavond is: Koninklijk. "Groot Koning is de Heer" zo begint de uitzending. De koorleden van Tin Speransa zingen vol enthousiasme onder leiding van de bevlogen dirigent Marcel Koning. Dirigent Ab Weegenaar zet daar nog eens kracht bij met zijn Bovenkerk Kamerkoor. Neem daarbij een publiek dat niet uitgezongen raakt en je krijgt een geweldige zangavond.

Deze liederen gaan we zingen

Thema: Koninklijk

  • Psalm 97:1 en 6
  • Soms groet een licht van vreugde
  • 'k Ben een koninklijk kind
  • Adonai
  • Jezus Hij is Koning
  • Eeuwige God
  • Majesteit
  • Lof zij de Heer

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: