Nederland Zingt op Zondag - Zijn naam is hoogverheven

12 mei 2019, 09:15

Van begin tot eind is de 148ste psalm één oproep om de naam van God te loven. Hemel en aarde met alles wat daar is. Engelen, sterren, zon en maan. Hagel en storm, sneeuw en dauw. Bergen en bomen, vissen en vogels. Jongeren en ouderen. Ja, alles en iedereen wordt hier aangespoord de naam van JHWH te loven. Die lofliederen gaan we vandaag ook zingen in Nederland Zingt op Zondag. Woorden die we nog altijd vanuit ons hart voor God zingen.

Deze liederen gaan we zingen in Nederland Zingt op Zondag 12 mei

 • U Heer zij lof gebracht
 • Wij zijn hier gekomen
 • Dankt, dankt nu allen God
 • Dag en nacht Heer
 • Breng ons samen
 • Gods zegen voor jou
 • Maranatha
 • Psalm 148
 • Komt laat ons vrolijk zingen
 • De hemelen roemen
 • Geloofd zij onze God
 • Licht van de wereld
 • Psalm 139
 • Psalm 108: 1 en 2
 • Psalm 118: 1 en 5

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Geloofd zij onze God

Kinga Bán

Afgelopen maandag overleed zangeres Kinga Bán. Als een eerbetoon aan een zangeres die ons zoveel mooie liederen heeft nagelaten, hebben we een aantal prachtige liederen opgenomen waarin zij voor ons zingt. In de online uitzending van gisterenavond kunt u nog veel meer mooie liederen van Kinga zien.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: