Nederland Zingt - Brielle

23 november 2019, 18:25

"Uren, dagen, maanden, jaren, vliegen als een schaduw heen." In deze uitzending, vlak voor eeuwigheidszondag (de laatste zondag voor advent), klinken liederen over de eeuwigheid. Zo zingen mannenkoor Ichthus en opleidingskoor Belle Magali samen het ontroerende 'Lied van verlangen'. Zangeres Pearl raakt alle harten met haar prachtige warme stem. En uiteraard klinkt er ook weer de heerlijkste samenzang.

Deze liederen gaan we zingen

  • Tienduizend redenen
  • Lied van verlangen
  • Draag mij door de nacht
  • Verborgen zegen
  • Jezus, ga ons voor
  • O Lord, support us
  • Eenmaal Thuis
  • Uren, dagen, maanden, jaren

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: