Nederland Zingt Dichtbij - Daniëlle Rebel

19 januari 2020, 11:00

De liefde voor kleding en de liefde voor Jezus zitten er bij Daniëlle Rebel al van jongs af aan in. Langzaam maar zeker kwam Daniëlle er de afgelopen jaren achter dat ze hier ook in de praktijk iets mee wilde doen. Daarom heeft ze een duurzaam kledingmerk opgericht wat christenen helpt om het gesprek aan te gaan over het geloof. Jurjen ten Brinke heeft het met Daniëlle over hoe zij leerde te vertrouwen op God en hoe God haar nu de weg wijst in het werk dat ze doet. Liefde voor Jezus en vertrouwen op God zijn ook de thema's die in de prachtige (samenzang)liederen naar voren komen.

Deze liederen gaan we zingen

 • Daar ruist langs de wolken
 • Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
 • Mijn Jezus, ik houd van U
 • 'k Heb geloofd en daarom zing ik
 • Welk een vriend
 • Ik wandel in het licht
 • Ik kies vandaag
 • Zoek eerst het koninkrijk van God
 • Vader van eeuwigheid
 • Jezus, mijn Jezus
 • Zuiver hart
 • Zie de stroom van Jezus' liefde
 • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: