Nederland Zingt Dichtbij - Elza Postma

26 januari 2020, 11:05

Elza Postma heeft een moeilijke jeugd. Maar als zij Jezus leert kennen, begint er een proces van herstel. Ze ontdekt in dans haar talent en geneest van de vele negatieve gedachten die ze had. Inmiddels heeft ze een eigen dansschool opgericht. In deze uitzending vertelt Elza hoe God haar door dans en muziek genezen heeft, maar ook hoe ze nu zelf anderen bemoedigt en coacht door dans en muziek. Haar verhaal wordt versterkt door de mooie liederen die gezongen worden. Je ziet het komende zondag om 11.00 op NPO2!

Deze liederen gaan we zingen:

 • Komt laat ons zingen altezaam
 • Koning van hemel, zee en aard
 • Juich voor de Heer
 • Wie maar de goede God laat zorgen 
 • t Zij vreugde mijn deel is
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Welk een Vriend is onze Jezus
 • Hij redde mij
 • Eeuwige God
 • Houd me dicht bij U
 • Mijn houvast
 • Pass me not, o gentle Savior
 • Hoor ons loflied
 • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: