Nederland Zingt Dichtbij - Eric Geneugelijk

5 januari 2020, 11:05

In deze aflevering klinken veel prachtige liederen, zoals 'Daar zijn geen grenzen'. Ook ontmoet Jurjen ten Brinke matroos Eric Geneugelijk. In een donkere periode van zijn leven neemt hij afstand van zijn geloof. Een ontmoeting met gelovige mensen in Frankrijk leidt ertoe dat hij toch weer gaat bidden. Hij vertelt hoe het gebed 'God, ik heb U nodig. Mag ik mijn leven aan U geven?' zijn leven heeft veranderd. Tot slot zorgen Reni en Elisa Krijgsman voor een ontroerende muzikale verrassing.

Deze uitzending is een herhaling van de uitzending van zondag 8 september 2019.

Deze liederen gaan we zingen

  • Daar zijn geen grenzen
  • Roept uit aan alle stranden
  • Psalm 134
  • Mijn houvast
  • Lopen op het water
  • Luister naar de wind
  • Heer wees mijn Gids
  • Uw liefde laat nooit los
  • Kom o bron van zegeningen
  • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Ik ben bij je

Naast het lied dat Reni en Elisa in de uitzending voor matroos Eric zingen, hebben zij nog een lied gezongen. Bekijk hier het prachtige, ontroerende lied 'Ik ben bij je', gezongen door Reni en Elisa Krijgsman.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: