Nederland Zingt Dichtbij - Leonard Koppelaar

23 februari 2020, 11:00

Jurjen ten Brinke gaat langs bij Leonard Koppelaar. Samen met zijn vrouw Lizette is hij eigenaar van poetsbedrijf SAV (Sleutelen Aan Vermogen). Daar bieden zij mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt de kans om voertuigen te poetsen en op te knappen. Leonard vertelt waarom hij zich inzet voor deze mensen. In een moeilijke tijd met ziekte en financiële zorgen heeft Gods liefde en steun Leonard en zijn vrouw op de been gehouden. Dezelfde liefde en steun geven ze nu door aan hun medewerkers, die vol enthousiasme aan het werk gaan met soms heel dure auto's en bijzondere voertuigen. Het verhaal van Leonard wordt omlijst door muziek, zang en een Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

 • Heilig, heilig, heilig
 • Psalm 139
 • De eersten zijn de laatsten
 • Aan Uw voeten Heer
 • Familie
 • Jezus ga ons voor
 • Laat ons samen één zijn
 • Bewaar de eenheid van Gods Geest
 • U maakt ons één
 • Als je geen liefde hebt
 • Breng dank aan de Eeuwige
 • In de Heer vind ik heel mijn sterkte
 • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Niemand zoals Hij

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: