Nederland Zingt Dag - special 25 april 2020

25 april 2020, 10:00

Zaterdag 25 april 2020 stond in veel agenda's gevuld met de Nederland Zingt Dag. Het programma lag klaar, de voorbereidingen waren in volle gang. Helaas liep het allemaal anders. Maar we willen deze speciale dag niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en hebben daarom iets moois bedacht.

Livestream

Op zaterdag 25 april om 10:00 uur start hier een livestream met hoogtepunten van de afgelopen Nederland Zingt Dagen. Uit diverse jaren hebben we samenzangmedleys, overdenkingen en bijzondere momenten bij elkaar gezocht en zo een prachtige Nederland Zingt Dag samengesteld.

Kijk, geniet en zing mee aanstaande zaterdag vanaf 10:00 uur! Komt dat tijdstip voor jou niet goed uit? Niet getreurd, ook daarna is de livestream terug te kijken.

Programma

We willen nog niet teveel verklappen, maar weet je nog dat bijzondere getuigenismoment met Lydia Harding? En die prachtige zandtekeningen van zandkunstenaar Gert van der Vijver? Het komt allemaal voorbij in deze special. En natuurlijk gaan we vooral heel veel samen zingen. Vanuit je eigen huiskamer, samen met ruim tienduizend mensen die in de Jaarbeurs aanwezig waren.

Tijdens het uitzoeken en samenstellen van deze bijzondere special, werden we als team geraakt. Wat hebben we toch veel mooie Nederland Zingt Dagen met elkaar beleefd! En wat is het bijzonder om al die hoogtepunten bij elkaar te zien in deze unieke special. We wensen je een mooie dag toe en geniet van deze bijzondere uitzending!

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: