Nederland Zingt Dichtbij - Willem-Jan Visser

3 mei 2020, 11:40

Jurjen ten Brinke ontmoet sergeant Willem-Jan Visser. Hij speelt flügelhorn en trompet bij de Regimentsfanfare 'Garde Grenadiers en Jagers', een van de professionele orkesten van de landmacht. Hij speelt bij ceremoniële diensten en herdenkingen o.a. de Taptoe, zo ook bij de Nationale Dodenherdenking en bij begrafenissen van veteranen. Hoe inspireert het geloof Willem-Jan om zich muzikaal in te zetten voor defensie? Wat betekent de Nationale Herdenking voor hem? En hoe vult hij deze in, nu iedereen door corona thuis moet blijven? Een uitzending met veel muziek, samenzang en een inspirerende Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

 • Samen in de naam van Jezus
 • Kom tot uw Heiland, toef langer niet
 • Vreugde, vreugde
 • O, wat een dag
 • Eens als de bazuinen klinken
 • Als 't bazuingeschal
 • Ik hef mijn ogen
 • Blijf bij mij Heer
 • Voor altijd
 • O lieve Heer geef vrede
 • Alles voor mij zijn
 • Vrede zij u
 • Preis und lob
 • Wilhelmus

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Lied van de week: Voor altijd

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: