Nederland Zingt Dichtbij - Jan Plugge

16 augustus 2020, 11:05

Als je een eigen bedrijf hebt, kun je kijken hoe je iets voor een ander kunt doen. Zo zet tandarts Jan Plugge zijn tijd en middelen belangeloos in voor zendelingen die hier op verlof komen en van giften moeten leven. Ook kwam Jan op bijzondere wijze terecht in Jeruzalem, om daar gratis tandheelkundige hulp te bieden. Geen ongevaarlijke missie, maar Jan ging met zijn gezin in de volle overtuiging dat God hen zou beschermen. Ten tijde van de opnames van deze uitzending staat Jan op het punt om te vertrekken naar Brazilië, een land waar hij inmiddels ook al vaker zijn diensten belangeloos heeft ingezet.

Deze liederen gaan we zingen

 • Daar ruist langs de wolken
 • Jezus, ga ons voor
 • Jezus, Hij is Koning
 • Ik weet in Wie ik geloofd heb
 • Mijn Jezus, ik houd van U
 • Morgenlicht
 • Leid mij Heer
 • Bij God ben ik geborgen
 • Lied van de wegzending
 • Zo lief had God de Vader ons
 • Daar is kracht
 • Muzikale verrassing

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: