Nederland Zingt Dichtbij - Elly en Rikkert Zuiderveld

4 oktober 2020, 11:45

Jurjen ten Brinke gaat op bezoek bij Elly en Rikkert Zuiderveld. Voor de zomer gaven zij hun afscheidsconcert, mede vanwege de gezondheidsklachten van Rikkert. Hoe is het nu met hen? Hoe gaat dit creatieve stel om met ouder worden? En hoe ervaren zij God hierin dichtbij? Het verhaal van Elly en Rikkert wordt omlijst met muziek en samenzang. Uiteraard komen veel bekende liederen van Elly en Rikkert voorbij en is er een inspirerende Bijbelse overdenking.

Deze uitzending is mede mogelijk gemaakt door...

Tijdens de zomervakantie hebben we actiegevoerd om extra uitzendingen van Nederland Zingt Dichtbij met elkaar mogelijk te maken. We zijn blij dat we dankzij alle giften en nieuwe vrienden deze extra uitzending konden maken en zo eerder kunnen beginnen met een nieuw seizoen van Nederland Zingt Dichtbij.

Deze liederen gaan we zingen

  • Zie de zon, zie de maan
  • Heerlijk is uw naam
  • Als je bidt, zal Hij je geven
  • Heer ik hoor van rijke zegen
  • Kinderen van de Vader
  • Mijn Jezus, ik houd van U
  • Eeuwige God
  • Alles heeft zijn tijd
  • De dagen onzer jaren
  • In de veelheid van geluiden

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: