Nederland Zingt Dichtbij - Amy Herbold

25 oktober 2020, 11:45

Jurjen ten Brinke gaat op pad met Amy Herbold (13). Amy zingt en danst bij Make Some Noise Kids (MSNK), ook wel de christelijke Kinderen Voor Kinderen genoemd. Jurjen volgt Amy tijdens een livestream-concert in Veenendaal. Opa Henk Herbold, zelf ruim veertig jaar evangelist, vindt het bijzonder dat zijn kleindochter in zijn voetsporen treedt. Amy neemt Jurjen mee achter de schermen voor repetities met de andere MSNK-kinderen en samen met opa en met twee niet-gelovige vrienden van Amy beleeft hij het concert vanuit de zaal. Dit inspirerende verhaal wordt omlijst met veel muziek, samenzang en een Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

 • Zingen maakt blij
 • Dit is de dag die de Heer ons geeft
 • 'k Stel mijn vertrouwen
 • Als een hert
 • Alzo lief had God de wereld
 • Wij danken U
 • Hemelse Vader, wij brengen U de Heer
 • Voor uw liefde, Heer Jezus
 • U zij de glorie
 • Feest
 • Laat de kind'ren tot Mij komen
 • Zoekt eerst het koninkrijk van God
 • Neem, Heer, mijn beide handen

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Voorproefje: Feest

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: