Nederland Zingt - U bent mijn rots

31 oktober 2020, 18:20

In deze live-uitzending zingt Lucas Kramer mooie geloofsliederen rond het thema 'U bent mijn rots'. Liederen vol bemoediging, liederen die een houvast kunnen zijn in deze onzekere tijd. Centraal staat de vraag: 'Op welk moment in je leven was God als een rots voor jou?' Zing je mee?

Deze liederen gaan we zingen

  • Op die dag
  • Ik bouw op U
  • Heer, wat een voorrecht
  • Klinke in alle wereldtalen
  • De hoogste eer
  • God van trouw
  • Vaste rots van mijn behoud

Na de tv-uitzending gaan we online verder en zingen we de volgende 3 liederen:

  • Wanneer U met mij bent
  • Leid mij
  • De zegen - Hij is bij je

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: