Nederland Zingt - Geven

5 december 2020, 18:20

Gerald en Nelinda Troost zingen onder andere de liederen 'Heer, uw licht en uw liefde schijnen' en 'Heer, ik prijs uw grote naam'. Vanuit de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede klinkt het inmiddels zo bekende lied 'Gebed om zegen'. Prachtige liederen die helpen herinneren dat er veel is om uit te delen en te geven. Zing je mee?

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Heer, uw licht en uw liefde schijnen
  • Maak een verschil
  • In bidden en in smeken
  • Daar is het leven goed - Psalm 133 (The Psalm Project)
  • Wij willen gaven delen
  • Gebed om zegen
  • Heer ik prijs uw grote naam

Na de tv-uitzending gaan we online verder en zingen we de volgende 3 liederen:

  • Hemelhoog
  • Goede gaven
  • Tienduizend redenen

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: