Nederland Zingt - Hoogtepunten najaar 2020

12 december 2020, 18:20

Hoogtepunten uit het najaar van 2020. We hebben in drie verschillende kerken prachtige liederen opgenomen met diverse kleine ensembles. In deze uitzending zie je een mooie selectie van die liederen. Met als laatste het lied waarop jullie deze week konden stemmen via onze website.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Met open armen
 • Heer wat een voorrecht
 • Familie
 • Psalm 103 medley
 • Dan zingt mijn ziel (Hoe groot zijt Gij)
 • Houd mij vast
 • Keuzelied (jullie konden afgelopen week stemmen op jullie favoriet, welke dat is geworden is nog even een verrassing)

Na de tv-uitzending gaan we online verder en zingen we de volgende 5 liederen:

 • De hoogste eer
 • Heer, zegen ons
 • Psalm
 • God is in ons midden
 • Heilig, heilig, heilig

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: