Nederland Zingt - Zoek eerst het Koninkrijk

16 januari 2021, 18:05

Prachtige samenzangliederen vanuit de Nicolaïkerk in Utrecht, zoals 'Leid mij Heer' en 'Psalm 42', die uitnodigen om mee te zingen en Gods weg te zoeken. Daarnaast is William Wixley bij ons te gast. Hij zal onder andere het lied 'Bouw uw Koninkrijk' met ons zingen.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Nabij Gods hoog verheven troon
 • Adem
 • Zoek eerst het Koninkrijk
 • Spreek o Heer
 • Leid mij Heer
 • Psalm 42
 • Bouw uw Koninkrijk

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende 4 liederen:

 • Licht aan
 • Laat heel de wereld het zien
 • Mijn Jezus, mijn Redder
 • Zoekend naar licht

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: