Nederland Zingt - Blijf in mijn liefde

23 januari 2021, 18:10

Het is de week van gebed. De verbondenheid met Jezus is de basis voor eenheid. Ook als we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, zijn we door de heerlijke liederen verbonden met elkaar. Met deze week voorganger en muzikant Kees Kraayenoord te gast.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Vader, ik aanbid U
  • Elke traan is een gebed
  • Stil, mijn ziel, wees stil
  • Eén naam is onze hope
  • Vader, vol van vrees en schaamte
  • Vrede
  • Uw vrede vult dit huis

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende 3 liederen:

  • U bent sterker
  • Hoop en redding
  • Alpha en Omega

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: