Nederland Zingt - Levend water

30 januari 2021, 18:10

Op de Nederland Zingt Dag in 2015 was het thema 'Levend water'. In deze uitzending blikken we terug op hoogtepunten van deze bijzondere dag, waarin ruim 10.000 bezoekers genoten van de samenzangmomenten, de sprekers en de optredens van artiesten.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • Heer, wat een voorrecht
 • Doop
 • Liederen met de meeste stemmen:
  • De kracht van uw liefde
  • Glorie aan God
  • Op die heuvel daarginds
  • Tienduizend redenen
  • Mijn Jezus ik hou van U
 • Heer, wijs mij uw weg

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

 • Stil
 • Jezus' liefde voor mij
 • Stel je toch voor
 • De rivier
 • Fix you
 • Opening - Bron van ons bestaan

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: