Nederland Zingt Dichtbij - Jan Willem van Delft

31 januari 2021, 11:45

Muziek nam altijd al een belangrijke plek in het leven van Jan Willem van Delft in. Als jazzpianist is hij bijna dagelijks met muziek bezig en geeft hij veel. Tot hij overspannen raakt en ontdekt dat hij structureel over zijn grenzen heengaat. Jurjen ten Brinke ontmoet Jan Willem in de muziekstudio, waar hij een nieuwe plaat aan het opnemen is. Jurjen gaat met hem in gesprek over hoe hij na een moeilijke periode een 'nieuwe start' heeft gemaakt, maar ook over de plaats die Jan Willems muzikale talent inneemt in zijn leven. Naast de gesprekken over muziek, wordt er uiteraard ook weer veel muziek gemaakt en gezongen.

Deze liederen gaan we zingen

 • Here Jezus om uw Woord
 • Van U zijn alle dingen
 • Leer mij uw weg, o Heer
 • Eeuwige God
 • Ga maar gerust
 • Jezus alleen
 • Verwachten
 • Mijn Jezus ik hou van U
 • Ik heb de vaste grond gevonden
 • Vaste rots van mijn behoud
 • Machtig God, sterke rots

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: