Nederland Zingt Dichtbij - Armenië

17 januari 2021, 11:30

Gor Khatchikyan vluchtte op jonge leeftijd uit Armenië vanwege de onveilige situatie daar. Hij woont nu al een heel aantal jaren in Nederland en is hier arts. Nog altijd is er veel onrust in Armenië. Door oorlogsgeweld zijn veel Armeniërs verdreven en kunnen veel gezinnen nooit meer naar huis. Gor vertelt wat dit met hem doet. Zijn verhaal wordt omlijst met muziek, (samen)zang en een Bijbelse overdenking van Jurjen ten Brinke.

Meer weten over de situatie in Armenië? Of wil je weten wat jij kan betekenen voor de christenen daar? Ga dan naar de website van Metterdaad.

Let op! De uitzending begint een kwartier eerder dan normaal, namelijk om 11:30 uur! Uiteraard is de uitzending daarna ook terug te kijken via uitzending gemist op je televisie, of online hier op onze website.

Deze liederen gaan we zingen

  • Met open armen
  • Dank U
  • Geprezen zij de Heer
  • De Heer is mijn licht
  • Je hoeft niet bang te zijn
  • Ik bouw op U

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Deze aflevering van Nederland Zingt Dichtbij is helaas wat minder lang dan je gewend bent. Gelukkig heeft de uitzending van volgende week wel weer de gebruikelijke lengte. Wil je meer zingen? Kies dan één van de onderstaande afspeellijsten om verder te zingen na de uitzending.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: