Nederland Zingt - Groot is uw trouw

2 januari 2021, 17:40

In deze uitzending zijn Marcel en Lydia Zimmer te gast. Er klinken liederen die alles te maken hebben met de trouw van God. Elk nieuw jaar is een nieuw begin en een teken van zijn trouw. Daar wordt over gezongen.

Let op: deze uitzending begint wat vroeger dan anders, namelijk al rond 17:40 uur!

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Mijn hulp is van U, Heer
  • Adembenemend
  • Kom tot de Vader
  • Bron van liefde
  • Hoeveel ik van je hou
  • Groot is uw trouw
  • Heer, U bent altijd bij mij

Na de tv-uitzending gaan we online verder en zingen we de volgende 3 liederen:

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: