Nederland Zingt - In liefde verbonden

6 maart 2021, 18:15

In deze uitzending zingen we samen over de liefde die samenbindt en bij elkaar houdt, ook als we op afstand verbonden zijn. Eensgezindheid en onderlinge liefde zijn een geschenk van God. Te gast is Ariën Vink.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Lof zij de Heer
  • Stil, mijn ziel, wees stil
  • U maakt ons één
  • Waar liefde woont
  • Aanvaard
  • Breng ons samen
  • Jezus, hoop van de volken

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

  • Als een hert
  • Stap voor stap
  • Laat ons samen één zijn

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: