Nederland Zingt - Een nieuw begin

10 april 2021, 18:05

Bij God is er altijd een nieuw begin mogelijk. Ook wel een 'schone start' genoemd, met de woorden van Psalm 51. Over dat nieuwe begin wordt gezongen. Daarnaast klinken er ook liederen over het nieuwe begin dat aanbreekt als Jezus terugkomt. Te gast is de familie Van der Vijver: vader Gert, moeder Wia en dochters Sera en Rosa. De samenzangliederen komen deze week vanuit de Cunerakerk in Rhenen. Kijk en zing je mee?

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Ooit komt er een dag
  • Verborgen zegen
  • Eens als de bazuinen klinken
  • Gouden belofte
  • Psalm 117 (Psalmen voor Nu)
  • Wat zal de wereld mooi zijn op die dag
  • Geprezen zij God

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

  • Volle verzeek'ring
  • Change will come someday
  • Psalm 51 (Psalmen voor Nu)

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: