Nederland Zingt - In Gods hand

17 april 2021, 18:10

De hand van God draagt, ondersteunt en beschermt. Het hele leven door biedt Hij veiligheid en geborgenheid, ook als dat niet zo ervaren wordt. Psalmen voor Nu, de Staff Songsters van het Leger des Heils en kleinkoor Laudate onder leiding van Martin Zonnenberg zingen daar de prachtigste liederen over vanuit de Cunerakerk in Rhenen. Te gast is Suzanne van der Velde. Zij vertelt onder andere hoe zangeres Amy Grant haar heeft geïnspireerd en zal uiteraard ook met ons zingen.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • El Shaddai
  • Thy Word
  • Psalm 16 (Psalmen voor Nu)
  • Wat de toekomst brengen moge
  • Zijn nabijheid
  • Veilig in uw nabijheid
  • God van liefde, God van trouw

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

  • Carry you
  • I surrender all
  • Psalm 139 (Psalm Project)

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Uitzending van 17 april 'In Gods hand' - Nederland Zingt

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: