Nederland Zingt - Thuis in de hemel

8 mei 2021, 18:10

Met Hemelvaart wordt gevierd dat Jezus terugging naar de hemel om daar plaatsen gereed te maken. Na Zijn lijden en sterven mocht Jezus thuiskomen in de hemel. En iedereen die in Hem gelooft, mag daar ook hoopvol naar uitzien. Over de hemelvaart van Jezus en het thuiskomen in de hemel wordt gezongen. Met mooie samenzangliederen en liederen die Kinga Bán graag zong. Te gast zijn Reinder, de man van Kinga, en een aantal goede vrienden van Kinga Bán, met wie zij veel muziek heeft gemaakt.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Mijn Herder
  • Jezus alleen / Ik kies vandaag
  • Al heeft Hij ons verlaten
  • In Jezus' naam
  • Psalm 47: Koning van de aarde
  • Koning Jezus wij verhogen U
  • Altijd welkom

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

  • Dit ben ik
  • Vandaag
  • Zo zal Ik bij je zijn

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: