Nederland Zingt - Hij laat niet los

15 mei 2021, 18:10

'Hij laat niet los' was het thema van de Nederland Zingt Dag 2019. Geniet in deze uitzending van alle hoogtepunten van deze bijzondere dag, met liederen als 'God van licht' en 'Houd vol'. En optredens van Kees Kraayenoord, zijn dochter Reni en de band Sela. Daarnaast klinken heerlijke samenzangliederen, gezongen door de ruim 10.000 bezoekers van deze dag.

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

 • God van licht
 • Houd vol
 • De kracht van uw liefde
 • Tienduizend redenen
 • Ik zal er zijn
 • Jezus Overwinnaar

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

 • Juicht want Jezus is Heer / Hij is verheerlijkt
 • Hier in de stilte zoek ik naar U
 • U bent hier
 • Slotmedley met:
  • Houd vol
  • Ga met God en Hij zal met je zijn
  • Glorie aan God

Online uitzending

Tegelijk met de uitzending op televisie zenden we ook online uit via YouTube. Op YouTube gaan we langer door, dus als je (eerst) via de televisie kijkt, kun je daarna hier verder kijken. Of later terugkijken. Wil je tijdens de uitzending ook meepraten in de chat, klik dan hier.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: