Nederland Zingt - Online uitzending 'Praise & Worship'

12 juni 2021, 18:30

Zaterdag 12 juni is Nederland Zingt helaas niet op televisie. Daarom bieden we je hier een speciale Nederland Zingt online uitzending aan! Vanaf zaterdag is deze hier te bekijken. In deze feestelijke uitzending zingen we de mooiste praise- en worshipliederen zoals 'Tienduizend redenen' en 'Heer ik prijs uw grote naam'. Dit doen we met Gospel Boulevard, Navigators Studentenkoor, Chosen Gospel Choir en vele anderen. Zing je mee?

Deze liederen gaan we zingen

 • Heer ik prijs uw grote naam
 • Tienduizend redenen
 • Wat een prachtige naam
 • Koning Jezus wij verhogen U & Hij is verheerlijkt
 • Vader ik aanbid U (met: Hier zijn wij)
 • Heerlijk is uw naam
 • I love You Lord (met: Still)
 • Adonai
 • Koning tot in eeuwigheid
 • Geprezen zij God
 • Adembenemend
 • Prijs de Heer 2.0
 • Geef ons een hart U toegewijd
 • Overwinningslied
 • Total praise
 • O Happy Day

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Waarom alleen online?

In verband met het EK Voetbal zijn veel reguliere programma's op televisie geschrapt, waaronder helaas ook Nederland Zingt. Maar niet getreurd! Op die zaterdagen zullen we online specials uitzenden op YouTube. In die specials staan mooie thema’s centraal als ‘Praise en worship’, ‘Hoop en troost’ en ‘Christelijke kinderliedjes’. Ook zijn deze specials weer voorzien van een live-chat. Zo blijven we in de zomermaanden in contact met elkaar!

Meer over de zomer bij Nederland Zingt lees je in dit artikel.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: