Nederland Zingt - Online uitzending 'Hoop & Troost'

19 juni 2021, 18:30

Zaterdag 19 juni is Nederland Zingt helaas niet op televisie. Daarom bieden we je hier een speciale Nederland Zingt online uitzending aan! Vanaf zaterdag 19 juni (18:30 uur) is deze hier te bekijken. Juist als het leven moeilijk is, kan een lied veel steun geven. Luister deze bemoedigende liederen in deze tijden om te ervaren dat God bij je is, in tijden van vreugde maar ook van verdriet. Je hoort in deze uitzending onder andere de liederen 'Ik zal er zijn' en 'Toekomst vol van hoop'.

Op zaterdag 19 juni gaat de video om 18:30 uur in premiere. Vind je het leuk om, samen met vele andere kijkers, tegelijk te kijken en mee te kletsen in de chat? Klik dan linksonder in beeld op de tekst 'Bekijken op YouTube'. Dan kun je meelezen wat andere kijkers zeggen over de liederen en zelf ook meepraten.

Deze liederen gaan we zingen

 • Ik zal er zijn
 • Stil (Verberg mij nu)
 • Stil, mijn ziel, wees stil
 • Toekomst vol van hoop
 • Elke traan is een gebed
 • Houd mij vast
 • Ik bid voor jou
 • Door alle tijden heen
 • Wees niet bevreesd
 • Ga met God en Hij zal met je zijn
 • Luister naar de wind
 • Een weg naar U
 • De Heer is mijn bevrijder
 • Verborgen zegeningen
 • Zoekend naar licht

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Waarom alleen online?

In verband met het EK Voetbal zijn veel reguliere programma's op televisie geschrapt, waaronder helaas ook Nederland Zingt. Maar niet getreurd! Op die zaterdagen zullen we online specials uitzenden op YouTube. In die specials staan mooie thema’s centraal als ‘Praise en worship’, ‘Hoop en troost’ en ‘Christelijke kinderliedjes’. Ook zijn deze specials weer voorzien van een live-chat. Zo blijven we in de zomermaanden in contact met elkaar!

Meer over de zomer bij Nederland Zingt lees je in dit artikel.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: