Nederland Zingt - Online uitzending 'Geestelijke liederen'

3 juli 2021, 18:30

Deze week is Nederland Zingt helaas niet op televisie. Daarom bieden we je hier een speciale Nederland Zingt online uitzending aan! Vanaf zaterdag is deze hier te bekijken. In 2019 maakten we een uitzending 'Geestelijke liederen'. Die is daarna maar liefst meer dan 1 miljoen keer bekeken. Daarom is het nu tijd voor een vervolg op deze uitzending. Geniet in deze uitzending van bekende christelijke liederen, zoals 'Ik wil zingen van mijn Heiland' en 'Wat de toekomst brengen moge'. Zing je mee?

Deze liederen gaan we zingen

 • Ik wil zingen van mijn Heiland
 • Lof zij de Heer
 • Mijn Herder
 • Leid mij, Heer, o machtig Heiland
 • Ik zie een poort wijd open staan
 • Ooit komt er een dag
 • Wat de toekomst brengen moge
 • Ik bouw op U
 • Mijn Jezus, ik hou van U
 • 'k Heb geloofd en daarom zing ik
 • Daar is kracht
 • Breng dank aan de Eeuwige
 • Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen
 • U bent mijn schuilplaats
 • Zie slechts op Hem
 • Er komen stromen van zegen
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Gebed om zegen

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Waarom alleen online?

In verband met het EK Voetbal zijn veel reguliere programma's op televisie geschrapt, waaronder helaas ook Nederland Zingt. Maar niet getreurd! Op die zaterdagen zullen we online specials uitzenden op YouTube. In die specials staan mooie thema’s centraal als ‘Praise en worship’, ‘Hoop en troost’ en ‘Christelijke kinderliedjes’. Ook zijn deze specials weer voorzien van een live-chat. Zo blijven we in de zomermaanden in contact met elkaar!

Meer over de zomer bij Nederland Zingt lees je in dit artikel.

Geestelijke liederen (deel 1) terugkijken

Mocht je onze special 'Geestelijke liederen (deel 1)' (nog eens) willen bekijken, dan kan dat hieronder. Geniet en zing nog even fijn door met deze bekende christelijke liederen.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: