Nederland Zingt Dichtbij - Amy Herbold

26 september 2021, 11:45

Jurjen ten Brinke gaat op pad met Amy Herbold (13). Amy zingt en danst bij Make Some Noise Kids (MSNK), ook wel de christelijke Kinderen Voor Kinderen genoemd. Jurjen volgt Amy tijdens een livestream-concert in Veenendaal. Opa Henk Herbold, zelf ruim veertig jaar evangelist, vindt het bijzonder dat zijn kleindochter in zijn voetsporen treedt. Amy neemt Jurjen mee achter de schermen voor repetities met de andere MSNK-kinderen en samen met opa en met twee niet-gelovige vrienden van Amy beleeft hij het concert vanuit de zaal. Dit inspirerende verhaal wordt omlijst met veel muziek, samenzang en een Bijbelse overdenking.

Deze uitzending is een herhaling van de uitzending van zondag 25 oktober 2020. Dit is tevens voorlopig de laatste herhaling, volgende week zondag (3 oktober) start het nieuwe seizoen van Nederland Zingt Dichtbij.

Deze liederen gaan we zingen

 • Zingen maakt blij
 • Dit is de dag die de Heer ons geeft
 • 'k Stel mijn vertrouwen
 • Als een hert
 • Alzo lief had God de wereld
 • Wij danken U
 • Hemelse Vader, wij brengen U de Heer
 • Voor uw liefde, Heer Jezus
 • U zij de glorie
 • Feest
 • Laat de kind'ren tot Mij komen
 • Zoekt eerst het koninkrijk van God
 • Neem, Heer, mijn beide handen

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden.

De uitzending terugkijken

Heb je de uitzending op televisie gemist? Bekijk deze dan hieronder terug:

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: