Nederland Zingt - Gospel Boulevard

30 oktober 2021, 18:10

Op 5 november 2019 gaf Gospel Boulevard een swingend concert voor de Vrienden van Nederland Zingt in de IJsselhallen in Zwolle. De avond erna beleefden we met elkaar een fantastische Nederland Zingt Avond. Dirigent André Bijleveld blikt terug op deze avonden. Ook klinken er mooie samenzangliederen zoals 'Heer ik prijs uw grote naam' en 'Hoor ons loflied'. Kijk en zing je mee?

Wil je na de televisie-uitzending verder kijken? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending!

Deze liederen gaan we zingen

  • Ere zij aan God de Vader
  • Hoor ons loflied
  • Eeuwige God
  • Adembenemend
  • Heer ik prijs uw grote naam
  • Hallelujah
  • Total praise

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Bekijk vanaf zaterdagavond 30 oktober 18:12 uur hieronder de online uitzending en zing nog wat langer door met mooie liederen van Gospel Boulevard en gesprekken met dirigent André Bijleveld. Kijk en geniet mee!

Het eerste gedeelte is gelijk aan de televisie-uitzending. Het gedeelte dat speciaal voor online werd opgenomen, begint op 24:56.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: