Nederland Zingt Dichtbij - Timohuis

10 oktober 2021, 11:45

Jurjen ten Brinke ontmoet twee vrouwen die zonder dat ze het van elkaar wisten dezelfde droom hadden. Diana Blokland en Judith Vermoen hoopten beiden een huis voor tienermoeders op te richten. Het Timohuis is onlangs geopend en Jurjen neemt er een kijkje. Hij gaat in gesprek met Diana en Judith over het ontstaan van deze bijzondere plek, maar ontmoet ook een van de bewoonsters met haar dochter. Verder is er samenzang en een Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

 • Ik wil zingen van mijn Heiland
 • Lof zij de Heer
 • 'k Heb geloofd en daarom zing ik
 • Jezus zal heersen waar de zon
 • Jezus ik wil heel dicht bij U komen
 • Voor U Heer leef ik
 • De Zegen - Hij is bij je
 • Breng ons samen
 • Familie
 • Wij willen gaven delen
 • Geven
 • Ik wil jou van harte dienen

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Voorproefje: Familie

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: