Nederland Zingt Dichtbij - Lize de Kok

14 november 2021, 11:45

Presentator Jurjen ten Brinke is te gast in non-profit koffiehuis De Buurvrouw in Wijk en Aalburg. Achter de koffiebar ontmoet hij Lize de Kok, een van de oprichtsters. Het koffiehuis is een plek waar letterlijk gedeeld wordt, door koffie te schenken aan iemand die het nodig heeft, maar waar ook gedeeld wordt in Gods liefde. Door echt aandacht te hebben voor het verhaal van gasten, een luisterend oor te bieden en een plek te zijn waar iedereen zich thuis kan voelen. Tussen het koffiezetten door gaat Jurjen met Lize in gesprek over het ontstaan en het doel van het koffiehuis. Ook een Bijbelse overdenking en bijpassende liederen ontbreken niet.

Deze liederen gaan we zingen

  • Een instrument van God
  • Heer wat een voorrecht
  • Heer, geef ons de kracht
  • Toon Mijn liefde
  • Laat ons samen één zijn
  • Met open armen
  • Naastenliefde
  • Breng ons samen
  • Thuis

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Voorproefje: Met open armen

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: