Nederland Zingt Dichtbij - Max en Esther Veenstra

28 november 2021, 11:45

De oproep die Jezus ooit deed om de ‘naakten te kleden’ raakte Max en Esther Veenstra in hun hart. Vanuit hun stichting Clothing4U maken ze luxe kledingpakketten voor minderbedeelden. Jurjen ten Brinke ontmoet Max en Esther in een loods in Weesp. In deze loods komt kleding binnen, wordt het gesorteerd en worden de pakketten samengesteld. Wat heeft er bij Max en Esther voor gezorgd dat ze zich op deze manier in zijn gaan zetten voor hun naasten? En hoe wordt een kledingpakket samengesteld? Jurjen zoekt het uit. Uiteraard is er daarnaast weer veel ruimte voor (samen)zang en een bijpassende Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

 • Ga stillen in den lande
 • Hoe zal ik U ontvangen?
 • Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen
 • Gij zijt het Licht
 • Werk want de nacht zal komen
 • Waar de mensen dwalen in het donker
 • Lieve Heer, Gij zegt 'Kom' en ik kom
 • Doen wat Hij deed
 • Zie slechts op Hem
 • Heer, U bent mijn leven
 • Ik wens jou

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Voorproefje: Heer, U bent mijn leven

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: