Nederland Zingt Dichtbij - Wil en Caroline Jongeneel

21 november 2021, 11:45

Als bij de 25 jaar oude zoon van Wil en Caroline Jongeneel een agressief melanoom wordt ontdekt, verandert er veel in het gezin. Tijdens de behandelingen deelt zoon Lennart zijn geloof en hoop met iedereen om hem heen. Wanneer hij ruim zes maanden na de diagnose overlijdt, zoeken zijn ouders naar een mooie bestemming voor het huisje naast hun huis, waarin Lennart woonde. Onder andere de wens om iets echt samen te gaan doen, in een tijd waarin ze door hun persoonlijke rouw soms verder bij elkaar vandaan lijken te bewegen, mondt uit in de B&B 'Amazing Grace'. Op deze plek willen Wil en Caroline gasten een plek bieden om tot rust te komen.

Deze liederen gaan we zingen

  • O licht uit licht uit God geboren
  • Al de weg leidt mij mijn Heiland
  • Genade zo oneindig groot
  • Wat vlied' of bezwijk'
  • Psalm 68 vers 10 en 17
  • Heer wijs mij uw weg
  • Amazing Grace
  • Altijd bij U
  • 'k Stel mijn vertrouwen
  • Lichtstad met uw paarlen poorten

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Voorproefje: Heer wijs mij uw weg

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: