Nederland Zingt - Sifra en Jafeth Bekx ('Het Laatste Lied')

20 november 2021, 18:10

Zondag 21 november 2021 is het eeuwigheidszondag en worden mensen herdacht die het afgelopen jaar zijn overleden. De rode draad in deze uitzending is het lied 'Ik zal er zijn', een lied dat de afgelopen jaren een grote plaats heeft ingenomen in de harten van veel mensen. Een lied dat ook regelmatig klinkt op begrafenissen. Daarnaast klinken er passende liederen, zoals 'Wat de toekomst brengen moge' en 'Ik bouw op U', gezongen door Sifra en Jafeth Bekx, initiatiefnemers van christelijk platform 'Het Laatste Lied'. Kijk en zing je mee?

Het Laatste Lied

Het Laatste Lied is een christelijk platform voor live muziek tijdens uitvaarten, rouwdiensten en begrafenissen. Al vele christelijke artiesten en muzikanten hebben zich bij dit platform aangesloten, denk aan Sera van der Vijver, Rik Jan Schilder, Talitha Nawijn en Hanjo Visser. In dit artikel kun je hier meer over lezen.

Een langere uitzending?

Vind je de televisie-uitzending ook te kort en wil je graag verder kijken en zingen? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending met nóg meer mooie liederen!

Deze liederen gaan we zingen

  • Vul dit huis met uw glorie
  • Wat de toekomst brengen moge
  • Jesus remember me
  • Stil (Verberg mij nu)
  • Gij die alle sterren houdt
  • Hij kent mijn naam
  • Ik bouw op U

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

  • Op die dag
  • Dwars door alle tranen heen
  • Het laatste lied

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Bekijk vanaf zaterdagavond 20 november 18:10 uur hieronder de online uitzending en zing nog wat langer door met mooie liederen en gesprekken met Sifra en Jafeth Bekx van 'Het laatste lied'. Kijk en geniet mee!

Het eerste gedeelte is gelijk aan de televisie-uitzending. Het gedeelte dat speciaal voor online werd opgenomen, begint op 24:42.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: