Nederland Zingt - Giovanca

4 december 2021, 18:10

In het Oude Kerkje van Kortenhoef ontvangt Henk van Steeg zangeres Giovanca. Met de liederen die zij zingt, vertelt zij iets over verschillende periodes in haar geloofsleven. Zo begint zij met het lied 'In de sterrenpracht zie ik zijn werk', wat zij als kind al graag zong. De tekst is wellicht nieuw voor velen, maar de melodie is zeker heel bekend. Uit die tijd komt ook het bekende lied 'De kracht van uw liefde'. Door het gedeeltelijk in het Papiaments, haar moedertaal, te zingen, kan zij het lied met nog meer gevoel brengen. Na een aantal samenzangliederen vanuit Doesburg, zingt Giovanca nog het lied 'Ik wil altijd zijn waar U bent'. Dit lied was belangrijk voor haar toen ze opgroeide en zelf haar weg zocht in het geloof. Na de televisie-uitzending kun je online nog verder genieten van meer mooie liederen, gezongen door Giovanca.

Een langere uitzending?

Vind je de televisie-uitzending ook te kort en wil je graag verder kijken en zingen? Of vind je het leuk om tijdens de uitzending mee te praten in de chat? Scroll dan verder naar beneden, daar vind je alle informatie over de online uitzending met nóg meer mooie liederen!

Deze liederen gaan we zingen

  • In de sterrenpracht zie ik zijn werk
  • De kracht van uw liefde
  • Ga mij niet voorbij, o Heiland
  • Door de wereld gaat een woord
  • Vertrouwde woorden
  • Ik wil altijd zijn waar U bent

Na de tv-uitzending gaan we online verder (zie hieronder) en zingen we de volgende liederen:

  • Jezus wij verhogen U
  • Mijn hulp en mijn kracht
  • Jehovah Jireh

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Online uitzending

Bekijk vanaf zaterdagavond 4 december 18:13 uur hieronder de online uitzending en zing nog wat langer door met mooie liederen en gesprekken met Giovanca. Kijk en geniet mee!

Het eerste gedeelte is gelijk aan de televisie-uitzending. Het gedeelte dat speciaal voor online werd opgenomen, begint op 24:39.

Voorproefje

Misschien ken je Giovanca nog niet of alleen als presentatrice van Op1. Lees dan in dit artikel meer over deze fantastische zangeres én bekijk alvast een voorproefje op de uitzending.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: